Leta i den här bloggen

fredag 18 mars 2011

Vår väder och snöyra

Igår blev det en överaskande dag, jag tog mig ut med Geomopeden till Lerum, Stenkullen och Gråbo för att få lite frisk luft i lungorna.
Det blev ett gäng cacher loggade

Spana in skylten, finns det fler Geomopeder?På kvällen träffade jag min arbetskollega Kikkas Änglar för att försöka oss på mysteryn Fear of the dark
(vilket för övrigt är en riktigt bra låt med mitt favoritband Iron Maiden) i samma bergrum finns även en annan cache, nu arkiverad som går att logga som found. Efter lite letande kunde båda burkarna hittas och vi fick se dagsljus igen, tid ca 30 min.


En väldig kassaskåpsdörr inne i bergrummet.

Dagen slutade med 11 loggade burkar vilket inte är fy skam, jag tog mig hem och då fick jag erbjudande att ta en nattlig tur och det gjordes till Uddevalla, Ljungkile där jag och MPLL varit tidigare, denna gång var Ragge1 med och det loggades burkar i pannlampornas sken.
Nattens tur slutade med utterligare 22 burkar loggade och vi åkte försiktigt hemåt mot Göteborg i snöyran, väl hemma var det 3 cm nysnö vilket inte uppskattas av någon enligt Facebook...


Ragge1 vid Uddevalla central
Jag har publicerat ytterligare en klurig cache, denna gång i Lexbyskogen där jag är uppväxt cachen fick namnet Lexbybergen ännu är det bara Monway som loggat denna.
En rolig sak som jag sett är att min kluring Härlanda Tjärn 3 har fått 7 favorit poäng då det bara är 9 stycken som loggat den, inte dåligt hoppas på fler på denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar