Leta i den här bloggen

fredag 27 november 2009

Fredags tur på hemmaplan

I dag dök det upp fyra nya cacher i Kållered som inte kan ligga oröda så jag bestämde träff med MPLL lite senare på eftermiddagen, innan vi möttes upp åkte jag till Bilfällan vilken hittades och loggades, efter den träffades vi för att ta oss till Kåkstaden som hittades snabbt och lätt uppe på en kulle, det fanns flera hundar vid platsen som skällde men det var inget att bry sig om.
Efter denna tog vi oss till Kållered för att finna,
Bergsjön Filips 7årskalas #1
Bergsjön Filips 7årskalas #2
Bergsjön Filips 7årskalas #3
Bergsjön Filips 7årskalas #5

Dessa hittades snabbt och lätt och man kunde ta sig nästan ända fram med geomopederna på samtliga cacher.
MPLL fick en bonus cache denna turen som jag redan hittat nämligen BERGSJÖN, efter dessa åkte vi hem var en för sig och väl hemma tog jag med frugan ut för att göra en liten mystery cache (Reflection in night) som vi planerat ett tag, denna är nu klar och inskickad för publicering.

2 kommentarer:

  1. Reflection in night.... dök upp nu på morgonen, men när man gick in på cache-sidan var den opublicerad, märkligt. Mycket nära cachingbasen, skall man vänta eller gå ut och leta upp den utan koordinater.... det är frågan....

    SvaraRadera
  2. Hehe, slut koordinaterna var inte inskrivna men nu är dom det så ikväll i skymmningen så är det väl FTF jakt som gäller.

    SvaraRadera