Leta i den här bloggen

lördag 7 november 2009

Lite fredags caching

I går fredag slutade jag tidigt från jobbet så jag och MPLL bestämde oss för att sticka ut på lite äventyr upp till Skövde men då vädret var lite sådär så gick vi in på internet för att kolla var det bästa vädret var och det visade sig att i Jönköping skulle det vara uppehåll från regn så resan fick bli åt det hållet.
En pocket query över området gjordes på resande fot mot vårat mål och efter några minuter var våra gps:er fyllda med cacher att leta upp.

Väl på plats parkerades bilen och vi kunde rulla ut geomopederna för att köra en ride i Jönköping och Husqvarna, vädret var med oss förutom några enstaka regn som försvann snabbt att man inte märkte det.
Jönköping var en bra caching stad med moped där man kunde komma fram lite som man vill förutom dessa enkelriktade gator på rad så att man får köra runt hela kvarter.
En rolig händelse vid besöket var vid Elmia Rosenlundsbankarna mörkret hade lagt sig och vi kunde ha åkt ner för stupet med geomopederna då en stig ledde oss mot cachen som visade sig ligga en bit utanför stupet.

Turen tog slut vid 23:30 tiden och jag var hemma runt halv två på natten,
48 cacher hittades och det var ju inte fy skam för en fredags kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar