Leta i den här bloggen

onsdag 29 december 2010

Mellandags event i Katrineholm

I går fick jag gå upp tidigt för att ta mig till Centralen, jag mötte upp Hallén hemma vid hållplatsen och vi tog oss gemensamt ner till stan för att ta tåget till Katrineholm. Resan gick bra förutom att tåget blev försenat i ca 40 min pga fastfrusen växel i Hallsberg så vårt tåg blev stående i Östansjö i ett tag.
Väl framme i Katrineholm tog vi oss direkt till Mellandagscaching i Katrineholm , där inne på Sultans Café var det fullt med cachare från många håll i Sverige.

Klockan elva tog vi oss utanför för att ta ett gruppfoto samt få koordinater till nysläppta cacher i området, Hallén raggade skjuts av androsen och LelleRos så vi fick åka med på en ride i cache träsket, vi började våran tur med en FTF på  Challenge #100 - Caching 100 dagar i sträck och vi hade tur som hade loggat 100 cacher i sträck.
Vi åkte vidare mot Broken trees men denna var redan loggad så nu blev det en lugn tur med caching istället för vild FTF jakt.


Hallén vid  Floda Kyrka

Det blev ett gäng loggade cacher på turen och efteråt var det samling i Sultans café igen vid 15:00, där var det lottdragning samt en liten genomgång av dagen och sedan slutade eventet för dagen och jag sa hejdå till Hallén och övriga för att ta mig runt till fots för att logga Katrineholms övriga cacher som jag inte besökt.Katrineholmskyrka

Jag träffade på LHCper som också var på tur i staden, vi slog följe och loggade ett antal cacher innan det var dags att ge sig av hem till Göteborg.
Dagen slutade med 28 loggade burkar, hade själv ett mål på 20 så jag är mer än nöjd.

Jag vill passa på att tacka arrangörerna för eventet samt Hallén, androsen och LelleRos för sällskapet, jag hade riktigt trevligt trotts motgångar nr 16 och 17....

4 kommentarer:

 1. Ser trevligt ut... ser även att du plåtat mina teckenspråkiga vänner OurLove! m.fl. Så ni hamnade på detta bord. Skulle vara kul att se hur ni fixade kommunikationen :)

  /hebb

  SvaraRadera
 2. Hej hebb, det var riktigt trevligt event med många cachare som man inte träffat innan.
  Jag satt inte vid samma bord som "OurLove" men jag tror att Hallén gjorde det.

  SvaraRadera
 3. Det var trevligt. Blev inspirerad att skaffa en geoCache blogg (får se om det blir något), och en ny GPS (så småningom), men jag tror jag håller mig till cykel istället för moped ;-)

  /LHCper

  SvaraRadera
 4. Hej Per, tack för turen, vi hittade ju en hel del cacher ändå trotts DNF:er.
  Kul om du börjar blogga så jag har något mer att läsa om.

  Gott Nytt År

  SvaraRadera