Leta i den här bloggen

måndag 7 mars 2011

5000 Hittade cacher

Igår var jag ute en sväng till Åsa med jernberg, benefaction, poding och MAD-kid för att ta de två reflexbanorna i området, det gick snabbt och vi skildes åt.
Jag och MAD-Kid fortsatte med cachingen för vi hade egna mål för kvällen, jag skulle nå mina 5000 och han skulle nå sina 200 funna cacher, vi tog oss vidare till Kungsbacka och där loggades det fyra burkar, vi drog vidare till Kållered för att hitta den magiska cachen och det gjordes ute i skogen i mörkret Torrekulla runt 3 – Golfbanan blev min logg nr 5000.
Nu kunde vi inte sluta med Torrekulla runt så vi tog resterande på denna serie, vi mötte två älgar ute i natten som var bra nyfikna på vad det var som lyste på dem, lite respekt har man ju för dessa stora djur så vi tittade bakåt ett antal gånger utmed de hala stigarna.
Kvällen och natten slutade med 13 loggade burkar och jag har nu nått ett nytt mål 5000 loggade burkar.

Året har ju bara börjat så man får väl sätta nya mål nu.

Ett stort Grattis till MPLL som också passerat 5000 burkar.

6 kommentarer:

 1. Ett riktigt stort grattis och ett femfaldigt leve!! Nu ser jag fram emot en logg på en viss burk djupt inne i skogen...

  SvaraRadera
 2. Det kan du ge dig på, loggen är snart skriven.

  Mvh Patrik

  SvaraRadera
 3. Gratulerar! Själv så har jag bara 4750 loggar kvar till 5000 :) tackar för en trevlig reflexcache i skogarna runt Skatås!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Själv passerade jag 500 i helgen som gick, då jag bland annat fick blöta fötter när jag letade bäver i Örebro...

  Vet inte om jag någonsin kommer att ha 5000 som mål men då 40% av de jag tagit kommit på de 3 senaste månaderna så kanske jag är på god väg! Tja, får bli "power caching" i någon amerikansk öken någon gång ;-)

  SvaraRadera
 5. 5000-grattis... tyckte jag började känna mig som en rutinerad och erfaren cachare... :) ända tills jag kollade hur många jag hade (1.800).

  Hmmm har en hel del erfarenhet att inhämta... :)

  SvaraRadera
 6. Grattis från syrran. Kul att följa dig här.

  SvaraRadera