Leta i den här bloggen

lördag 10 juli 2010

Semester event i Olofsbo

Igår var det Semester Event i Olofsbo och jag MPLL och Karoki hade bestämt att vi skulle åka ner på eventet, klockan tio skulle det släppas tio cacher inför eventet och vi planerade bra och var nere vid 09:45 och var berädda.
Vid klockslaget fick vi koordinaterna till cacherna och dessa lades in manuellt i gps:erna, den första cachen vi åkte till var Staffens och denna hittades snabbt.


Karoki och MPLL i full fart efter en FTF logg.

Vi tog oss vidare till nästa cache som blev Skogstorp och på även denna cache kunde vi logga en FTF, nu fick vi blodad tand och fortsatte mot
Campingen och där såg vi andra cachare och åkte förbi för att försöka oss på någon annan cache, det gick inte så bra då resterande var antagligen loggade av flera FTF jägare.
Vi började ta det lugnt och mera metodiskt och loggade de äldre cacherna också.
De cacherna som togs innan eventet var

Campingen
Olofsbo Evil
Kråkskogen
Olofsbo
Skogen
Olofsbo Havsbad
Väntan
Mink
Smeaharry
Pizzerian
Morups Tånges fyr


Nu var det dags att ta oss till Semester Event i Olofsbo och där var det fullt med cachare kända och okända, Geocachen.se var där, jag köpte två TB,s.
Jozii var där och lanserade sitt nya Geocaching magasin och även jag köpte ett ex, det minglades friskt och innan lottdragningen var vi ute och loggade Olofsbo event på baksidan av restaurangen.
När det var dags för lottdragning samlades alla och det delades ut priser, själv vann jag en keps som säkert kommer att användas.
Efter eventet åkte vi hemåt men vi var inte färdiga med cachandet, nästa cache var GKV #40 - Morups kyrka och denna har vi loggat förut fast då en annan cache ägare, vi åkte vidare till Björkäng och PRESKIBERAT MORD?.MPLL vid Varbergs torg 2010 som inte hittades på vår tur.
Det blev ca 30 cacher loggade denna soliga varma dag varav två FTF:er, eventet var roligt och jag vill passa på att tacka berraasnobben och Togram för ett mycket lyckat event i Olofsbo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar