Leta i den här bloggen

fredag 16 juli 2010

Lite uppdateringar

Det har hänt lite sedan förra eventet, min Geomoped har varit sönder men nu är den fixad så det har blivit lite turer med frugan.

I Onsdags så var det Kungsbacka Fotopromenad ett event av Jozii och med oss följde sonen i MPLL som också är foto intresserad, vi tog Geomopederna ner till Kungsbacka en liten tur på ca 45-50 min.Väl framme så träffades vi på stora torget och klockan fem gick vi iväg på vår fotopromenad som blev ca 5,5 km lång i det fina vädret, jag tog 278 kort men var inte nöjd med något att lämna in till tävlingen med.


Event deltagarna

Efter eventet fick vi koordinater till tre cacher som skulle loggas till varje pris och den första vi åkte till var KFU #3 - Super Mario som vi tog fel väg till då vi fick kliva runt i högt gräs, väl framme kunde burken hittas snabbt och vi kunde logga en gemensam FTF med MPLL.Vi åkte vidare till nästa cache KFU #1 - Golf och tänkte att denna är vi antagligen inte först på då de andra deltagarna på eventet åkt dit först, väl framme hittades burken snabbt och vi kunde logga FTF nr två för dagen.
Den sista cachen var på vägen hem och den antog vi som hittad men även den skulle loggas och väl på plats så var även den ologgad och vi kunde logga den tredje FTF:en för kvällen.Nu tog vi oss vidare till Mölndal och en ny cache som publicerats,
Hej Hallå Cache heter den och var placerad nära Mölndals bro.
Väl på plats var redan McB' ochNinjatummen framme och kikade på denna, vi lyckades inte klura ut var denna var gömd och McB' fick klättra upp i trädet vid nollpunkten två gånger, det slutade med att vi fick ge upp sökandet för denna gång.

Torsdag

I Torsdags efter jobbet tog jag och frugan en tur till Lerum för att rensa upp lite, den första cachen vi åkte till var Binas hemlighet och där stötte vi på en man som höll på att fixa med bikuporna, vi gick för "BI" och fortsatte mot cachen som hittades snabbt och lätt, på väg tillbaka tog jag ett foto på mannen som jobbade med bina.

Vi åkte vidare mot Lerum och på vägen tog vi oss till Svartevattnet som hittades snabbt och lätt, vi åkte vidare till Stenkullen och cachen
Grynkvarnen

även denna var busenkel och vi fortsatte mot Lerum för att finna:


Gårdar & Hus i Lerum 9, Dageborg

Gårdar & Hus i Lerum 8, Kastenhof

Gårdar & Hus i Lerum 6, Knappekulla

Gårdar & Hus i Lerum 7, Pomona

Dessa hittades snabbt och lätt utan svårigheter.

Fredag

Igår Fredag tog jag och frugan en Geo tur och åkte tillbaka till Astra Zeneca (tack hebb för spoilerbilden) för att avsluta denna multi, finalen hittades snabbt och lätt denna gång.

Vi åkte vidare till Änggårdsbergen - Bron som försvann och här kunde man ta sig ända fram med Geomopederna cachen hittades snabbt och lätt och vi tog oss vidare till Gruvorna här skulle vi kolla på Högsbo pegmatitbrott för att få logga denna earthcache.

Vi tog oss vidare till Titta vad jag har hitttat! och även denna cache var inga problem att finna, gillar klättercacher fast denna var lätt som en stege att nå, kanske därför det bara var en tvåa i terräng.

Nu tog vi oss ut till dagens sista cache som var Fiskebäcks Museum och denna fann vi snabbt och kunde nu ta oss till Frölunda torg och titta lite på nybyggnationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar