Leta i den här bloggen

tisdag 9 mars 2010

Lilla Delsjön Tour

I dag efter jobbet tog jag mig en tur till Lilla Delsjön för att rensa upp i cache träsket, jag tog Geomopeden till parkeringen nedanför brudaremossens telemast och gick sedan ner till sjön.Första cachen för dagen var Walk The Line - a.k.a - Hello, I'm Johnny Cache #2 och denna hittades snabbt efter att jag kommit upp bland klipporna.Nästa cache var To Cache A Thief #5 och även denna hittades snabbt och lätt, efter denna cache tog jag mig till Halléns cache Vy över Tjuvkistan och här var det bara att följa spåren och vipps så hade jag en burk i handen.
Efter den tog jag mig till Svedsmossen Earthcache och här har jag faktiskt inte varit förut men nu är denna Earthcache loggad och klar.

Nu bar det i väg tillbaka till andra sidan av sjön till cachen Tango & Cache #4 och här började det strula till sig lite då koordinaterna visade nere i sjön och en hint som stämde bra över allt, det slutade med att jag fick ta fram telefonen och gå in på nätet och för att leta reda på telefonlistan-cachare och få tag på Halléns nummer efter som han har hittat denna tidigare.
Jag fick lite ledtrådar och började söka på nytt då jag ser en man med två hundar kom gående nedanför mig på isen, det var crapmaster som kom till undsättning då jag var helt färdig efter allt sökande.
Efter en liten stund hittar crapmaster cachen och jag kunde andas ut, vi slog följe till nästa cache som också var den sista Snabba Cache #3 och nu var det inga problem att hitta cachen då hans cache-hundar sökte upp den snabbt och smidigt.
Trevligt att träffas troligtvis så ses vi säkert igen.
Nu bar det iväg till Geomopeden igen för att ta mig hemåt efter en skön tur i naturen.
Jag har kommit över en Magellan Triton 500 som jag tänkte prova att cacha med, troligtvis så kommer jag att tröttna på denna då min Oregon är väl det bästa för caching.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar