Leta i den här bloggen

söndag 7 mars 2010

En tur vid Delsjön

I dag blev det en tur till Delsjön och med i sällskapet var L, L och M i MPLL
gänget jag hade bestämt mig för en liten runda som skulle passa i smaken.

Den första cachen som hittades var RÖRPOSTEN och den var lite lurig då cachenamnet var lite missvisande men det löste sig ändå.
Väl vid parkeringen fick Geomopeden parkera vid sidan om.Den första cachen som besöktes var FANTOMEN-GROTTAN # 1 en cache som jag själv redan hittat men som MPLL kunde logga när vi ändå gick förbi.
Vi gick vidare mot DÖDSKALLERINGEN # 6 vilken hittades snabbt och lätt, efter den traskade vi vidare till DIANAS FN-KONTOR # 8 och även denna cache hittades snabbt och lätt, lite jobbigt att gå i snön bara.
Nu gick vi vidare genom skogen mot REX FURSTENDÖME BARONKHAN # 11


Väl framme efter att jag läst den senaste loggen av hebb så tog jag fram repet och det behövdes väl kanske inte men det hjälpte mig ner när cachen var loggad.Vi gick vidare till DEVILS LYA # 9 och detta var inga problem att hitta så vi avslutade denna sida av sjön med HEROS BOX #10 och också denna cache hittades snabbt och lätt.
Här ifrån gick vi över sjön till Moneymaker men även denna gång hittades den inte, det kan ju bero på all snö så jag får väl komma tillbaka tills att snön är smält.
Vi passade på att fika lite.MPLL passade på att logga Isola som jag för övrigt var FTF på i sommras när vi ändå var förbi.
Nu skulle vi korsa rätt över sjön och på vägen kunde MPLL logga finalen på Gavias Part Lake (Delsjön) (Gavia # 1)Vi promenerade tvärs över till DEN GODA RINGEN # 7Och cachen hittades snabbt och lätt och vi tog oss vidare till
Get my Bearing som jag också var FTF på men som MPLL kunde passa på att logga.7 cacher hittade och jag får tacka haider1 ännu en gång för de fina cacherna och hoppas på fler i samma område... nära hemma.
Här är en skärm dump över området vägen vi gick till cacherna.


Har planer på att ta dessa film-cacher vid lilla Delsjön i veckan vi får väl se hur det blir.


3 kommentarer:

  1. Det är kämpigt att ta alla burkar som ligger och skräpar i Delsjöområdet numera! Nästan ett heltidsjobb...

    SvaraRadera
  2. Hmmm undrar bara hur du tog dig upp till "Rex...", utan hjälpmedel? men bravo... själv tyckte jag det behövdes lite marginal (jag var ju ensam...)

    SvaraRadera
  3. Jag kom upp för branten vid sidan om och fick klättra lite där uppe, när jag väl var framme hade jag MPLL ovanför som hade satt repet runt ett träd så jag kunde komma ner säkert.

    SvaraRadera