Leta i den här bloggen

lördag 23 oktober 2010

Event i Fristad

I går åkte jag och MPLL till Alingsås för att logga ett antal cacher, i dag var det Fristad hed event som lockade, vi lastade in Geomopederna i bilen och gav oss iväg mot Borås för att logga ett par cacher innan eventet och den första vi stannade vid var Ramnaslätt, denna cache hittades snabbt och lätt.
Vi åkte vidare till Anna Lindhs Place som vi varit på tidigare utan resultat, förmodligen var den borta vid det tidigare besöket, denna gång hittades cachen snabbt och lätt. Nästa cache att besökas var Caroli vilket var ett snabbt fynd och vi tog oss vidare till Intermezzo 3 där vi fick leta en liten stund innan cachen kunde plockas fram.
Next stop Knalleland var nästa cache att finna och det tog inte lång tid innan denna var i våra händer.
Det loggades några andra cacher som jag redan funnit men som MPLL fick chansen att logga, nu tog vi oss till eventet för att träffa likasinnade samt sticka ut på en FTF jakt i Fristad, jag och MPLL lyckades finna två FTF:er själva innan vi träffade på Ymer Fristad som vi delade den tredje FTF:en med, det blev en sväng med Geomopederna för att logga de övriga cacherna som lades ut för eventet.
På eventet var det fullt med folk med korv med bröd i handen det var riktigt gott efter en tur i skogen.Vi fick ett Geocoin i vinnst för våra FTF:er vilket var fint.

Jag och MPLL stannade kvar tills alla andra hade åkt och satt och pratade med berrasnobben och Togram ett tag.
Vi åkte hemåt vid 15 tiden efter en ganska blöt tur men ändå väldigt nöjda

Jag vill passa på att tacka berrasnobben och Togram för ett lyckat event trotts regnet kom det ca 60 personer med glatt humör.

3 kommentarer:

 1. Kul att ni kom trots regnet.
  Vi ses nog snart igen hoppas jag.
  Ha det bra
  Bert

  SvaraRadera
 2. Det är ju alltid lika roligt att gå på event och snacka caching med likasinnade, man får ju frågor om cacher mm nästan varje gång samt att man kan fråga andra om hintar på cacher man själv inte hittat.

  SvaraRadera
 3. Tack för en trevlig pratstund vid Kvarnen där ni fick lite hjälp av en liten tjej:)
  Välkommna på fikaevntet i Halmstad den 11 dec
  Jag hörde rycktas om att det ev kommer ett event till I halmstad på kvällen.

  SvaraRadera