Leta i den här bloggen

onsdag 15 juli 2009

Tisdag - Onsdag

I går blev det en tur till Mölnlycke mm och första cachen ut var Gränsstenen som jag varit på tidigare två gånger utan resultat men denna gång hittades cachen på avstånd efter ett tips av ägaren Hallén, tror nog att jag sökt på fel ställen och koncentrerat mig för mycket på nollpunkten.

Efter denna bar det i väg mot Lilla Dämmet och Stora Dämmet, har varit på Lilla tidigare utan att ha läst cachebeskrivningen det är inte att rekomendera.

Det bar i väg upp i skogen för att ta Stora först och den hittades snabbt vid ett fint tjärn.


Efter denna gick vi ner till Lilla Dämmet och på vägen hittades den lilla rackaren ganska lätt.

Efter dessa åkte vi till STORSKOLAN i Landvetter där jag varit förut och letat utan lycka, denna gång gick det bättre i sista sekund innan jag höll på att ge upp för andra gången.... där var den lilla rackaren. I väg igen mot nya trakter nämligen SAAB 92 ute i Härryda som jag tänkt ta flera gånger men denna gång blev det av och blöta fötter blev det då cachen ligger placerad ute i ett kärr mitt ute i skogen, hittades gjorde den i alla fall och vi kunde ta oss till 5# Härryda Poker Tour som hittades snabbt och lätt på bra koordinater, så var det bara att rulla ner till Härryda waterway som jag tänkt ta ett tag nu så nu var det dax att ta på sig stövlarna och kliva ner i vattnet, cachen hittades snabbt och vi kunde fortsätta med dagens sista cache Dansered som inte låg så långt i från.

Efter en liten promenad hittades cachen snabbt och lätt och vi kunde fara hem åtta cacher rikare.

I dag Onsdag

Efter jobbet i dag ville frugan i väg till Osbäcken ute i Björlanda och ta jasys mystery serie, Vi har tidigare tagit del 1 i denna serie och ville fortsätta med de andra delarna men då fick vi återvända till steg ett för att hitta koordinaterna till del 2, väl vid Osbäcken 02 - First bridge med vadarstövlarna på hittades cachen ganska snabbt och det började regna kraftigare och kraftigare med åska så jag fick gå under bron och skriva i loggboken för att inte blöta ner den, tog koordinaterna till Osbäcken 03 - View och åkte dit, cachen hittades snabbt och vi for vidare till Osbäcken 04 - Pond som också hittades snabbt och lätt efter en promenad i det höga blöta gräset, väl där tog jag koordinaterna till Osbäcken 05 - Second Bridge som ändå låg på vägen hemåt nu i fint solsken igen, cachen hittades snabbt och vi åkte vidare till Osbäcken 06 - Final den sista i serien som hittades snabbt och lätt och 5 snabba mysterys var loggade.

En trevlig och kul serie som jag kan rekomendera andra cachare.

3 kommentarer:

 1. Hej ja det var ingen dålig skur som kom här ute blandatmed åsk knallar usch!

  SvaraRadera
 2. Skönt att du hittade Gränsstenen! Sen när det gäller Lilla Dämmet så är den lurig, det är ju egentligen inte en traditionell cache, var också lite förvirrad när jag besökte den!

  SvaraRadera
 3. Ja jag fick ha vadarbyxorna på mig hela turen det blev lite svettigt men det var nödvändigt då det var högt gräs på flera av cacherna.

  Hallén jag håller med dig angående Lilla Dämmet.

  SvaraRadera