Leta i den här bloggen

torsdag 3 december 2009

Lite caching

Det har blivit av några turer för sitta hemma är lite tråkigt i längden, i söndags tog vi en sväng med geomopederna jag frugan och MPLL det skulle rensas upp lite i Tynnered, Näset mm
På väg mot Älvsborgsbron var jag tvungen att stanna till och ta ett kort över hamnen.


Den första cachen vi kom fram till var GKV #36 - Furåsens kyrka vilken hittades utan någon ansträngning då den var helt synlig på sitt gömställe.Nästa cache var Vättnedalsskolan och GKV #37 - Tynnereds kyrka inte så långt ifrån varandra, bägge hittades snabbt och lätt och vi åkte ner mot GKV #38 - Näsets kyrka som också den hittades där den var väntad att finnas.
Efter dessa åkte vi till Hisingen för att logga MPLL:s nya cache VARNING FÖR #4 , cachen hittades snabbt och lätt och skylten sade allt...
I dag efter jobbet träffade jag MPLL för att ta oss en ride genom Angered och den första cachen för dagen var inte alls långt från mitt arbete Jordfallen #3 där cache ägaren lagt ner ett bra jobb med att göra en behållare.
Jordfallen #1 och Jordfallen #2 var nästa cacher och var i samma serie och de hittades lätt dessa med och jag måste säga att ägaren verkligen lagt ner lite arbete på denna lilla serie om 3 st cacher.
Efter dessa tog vi oss till Gårdsten för att försöka oss på Grådsten # denna är lite klurigare än de andra denna dagen men den hittades nästan direkt då vi ställt mopparna och väntat in några mugglare, dessa cacher är riktigt kul men här var det ganska uppenbart var cachen skulle vara.
Efter dessa cacher var det dags att lägga ut en ny cache Angeredsbron och efter detta åkte vi hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar