Leta i den här bloggen

lördag 5 december 2009

Och i helgen...

I fredags så passade jag och MPLL på att cacha lite och då utan moppar denna gången, färden gick mot Stenungsund och uppåt mot Ljungskile och de första burkarna vi stannade vid var ovanför Kode och upp till Jörlanda Another Bridge #2, Another Bridge #1, New Railroadbridge, Törreby hällristning och Kyrkeby offerhäll nästa stopp var vid Stora Höga vid Stefans kulle och resan gick vidare upp mot Stenungsund för att ta Stenungsunds GK, Spekeröds Bygdegård, Resta stenar, Grössbacke1337 och Munkeröd.

Efter dessa åkte vi över mot Ödsmål och den som hittades där var Hångel på jobbet? vilket skylten säger...Här vek vi av till E6 och åkte till E6 plus och mitt klätter träd och Bratteforsån #2

Nu var vi uppe i Ljungskile och där plockade vi några till för att senare åka hem mot stan igen, de som togs där var Aröds kvarn, Bridge # 1, Ljungskile,


Söndag

I går tog vi en tur till fast då med geomopederna placerade i bilen och färden gick mot Uddevalla och på väg upp dit hittades E6 Malmö-Oslo med en mycket fi utsikt över Ödsmålsbron och industrierna i Stenungsund.
Efter den på samma rastplats hittades Ödsmåls TB-hotell, vi styrde ut på E6 igen mot Lyckorna Kvarn som vi inte hittade i fredags men som hittades snabbt och lätt denna gång med en extra hint från ägaren.

Väl in på Uddevallavägen hittades Mudhome och vi forstatte in mot stan för att parkera bilen och lasta ut geomopederna.

De cacher som hittades i Uddevalla var:
MPLL har varit i Uddevalla tidigare och cachat så vi rensade inte stan helt och hållet utan packade in geomopederna i bilen och åkte mot Vänersborg.
Väl i Trollhättan åkte vi till Bergis, Drottningtorget och Hjortmosseparken, nu lämnade vi Trollhättan för att åka hemåt och på vägen ner togs THN Info Syd, Take a break - Edet, Berg Östra, och slutligen Flaggpiren

2 kommentarer:

  1. Verkar ha varit en intensiv helg!!

    SvaraRadera
  2. Ja det var det ju lite, men jag hade lördagen helt ledig tror jag i alla fall... nej hittade ju en vid Biltema på lördagen.

    SvaraRadera