Leta i den här bloggen

söndag 30 juni 2013

Geocaching i Varberg

 På Lördagsmorgonen åkte jag och frugan mot ett regnigt Varberg för en tvådagars tur med Geomopederna, vi hade fint väder fram till Stråvalla och fick då bekanta oss med busskur nr 1.


 Så fort det blev uppehåll åkte vi vidare ner mot Varberg tills det blev dags att söka upp nästa busskur.


 Det tog oss nästan två timmar extra för regnets skull men väl framme blev det uppehåll och vi kunde cacha runt i stan ett tag innan det var dags att checka in på Varbergs stadshotell.
Efter detta åkte vi mot Veddige och eventet St.Eksjön Chill & Grill.
Det blev ett par cacher innan eventet sedan började det regna igen så vi fick ta skydd under ett par ekar vid Hallandsleden.
När regnet avtagit körde vi direkt till eventet och där möttes vi av flera glada cachare, MPLL var där vilket var kul, det grillades korv och pratades caching.

Vi stannade inte så länge utan gav oss iväg mot Varberg igen och helt plötsligt slutade det att regna och solen kom fram och det blev varmt och skönt, planerna ändrades och vi passade på att logga ett antal cacher i Veddige och Derome innan vi åkte tillbaka till Varberg.


                                                     Vid fästningen i Varberg


                              En taggig kompis vid en cacheKvällen kom och vi var trötta efter 63 hittade cacher så vi tog oss tillbaka till hotellet för en nattsömn.

Söndag morgon blev det stor hotellfrukost innan det var dags att ge sig ut på nya äventyr, vi bestämde att vi var nöjda med gårdagen och planerade att åka hem igen och så blev det.

Det tog inte lika lång tid hem som ner för vädret var med oss hela vägen hem, gps:en visade 29 mil med Geomopederna när vi var framme hemma i Björkekärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar