Leta i den här bloggen

måndag 18 april 2011

På tur med frugan

I dag tog jag och frugan en tur till Stenkullen för att logga lite cacher, vi började med en lätt som min Arbetskollega lagt ut  Vart har huset tagit vägen? och denna cachen var inga problem att finna. Nästa cache var  Stenkullen Railroad, men denna var lite svårare än den förra och vi fick leta en stund innan vi kunde hitta den lilla nanocachen.
Nu tog vi oss en promenad till cachen Fiske 1 som var placerad utmed Säveån på väg till Floda, här var mycket fint med forsande vatten och fina promenad vägar.


Cachen hittades snabbt och lätt under en gammal kvarnsten, här på fotot två stycken.
Vi åkte vidare mot Floda och tog oss till cachen  Skallsjöbanan som också hittades snabbt, Nu bestämmde vi oss för att ta och åka genom Härskogen och försöka oss på Lingons cacher vid Härsjöarna och den första cachen var Härsjönäs, Detta var en lugn och fin plats nära vattnet där vi satte oss ner för att fika, cachen hittades snabbt och lätt.
Nu tog vi oss till Härskogen och även denna cache hittades snabbt.

Vi svängde mot Landvetter och min andra arbetskollegas cache  Bron hörselskadan och detta var en riktig Drive-in cache för Geomopeder, nu bar det iväg hemåt fast först en liten avstickare till Near Highway #2 sm också var en busenkel cache.

Det var en riktigt härlig dag att cacha på idag då solen sken och varmt och gott var det.
Det blev 8 loggade cacher på denna turen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar