Leta i den här bloggen

söndag 16 januari 2011

Snart kommer Våren

Ja snart kommer våren hoppas jag, tror för övrigt att jag kommer ta Geomopeden på en liten runda i morgon för jag har en så kallad kalender-cache att ta.
Förra veckan fixade det sig och jag kunde fylla i tre dagar som jag tidigare missat. Hoppas också att det börjar regna lite mer isället för att snöa, det dök upp en ny cache som begel lagt ut vid Ullevi nu i kväll som hade varit kul att FTF:a men jag vågar inte ta Geomopeden på ett sådant race ännu.. och bussen är ju inte att tänka på.

Nu nästa vecka har jag fyra dagar på raken att ta cacher på då jag saknar 17-20:de Januari samt några till denna månad.
Med Mystery cacherna står det still som vanligt, har löst en som kommer att loggas nu i veckan, för övrigt tycker jag de är för svåra för mig.
Läste Tranemoandys blogg att han varit i Delsjöterrängen och cachat, man blir ju lite avundsjuk skulle gärna vilja komma ut mer än vad jag gör men det blir väl bättre fram till Våren.

1 kommentar:

  1. Usch för vintercachning! Har nog dragit på mig en ny förkylning efter en 6-timmarstur igår. Och detta bara för två funna... (Tar en stund att åka buss/tåg/buss till Valdemarsvik, samt att pulsa runt i/på sno.) Alldeles för många DNFer också.

    Du får göra ett nytt besök i Linköping; jag har placerat ut ett gäng mysteries (med speltema) av lättare svårighetsgrad. Jag tycker fler borde ta efter, och placera ut fler enklare mysteries. Sedan finns Challenge-varianterna, förstås, och de är ju som trads.

    SvaraRadera