Leta i den här bloggen

lördag 8 januari 2011

Se upp i backen! - vinterpicknick i Delsjöskogen

Idag var det event vid Delsjön Se upp i backen! - vinterpicknick i Delsjöskogen och min dag började med att jag tog bussen några hållplatser för att logga Kolletorp innan eventet, detta fick bli min första cache för i år och den hittades snabbt och lätt i ett mugglar tätt område.
Jag tog mig ner till 5:ans spårvagn för att ta mig till Bögatan och promenera upp till eventet genom skogen, vägen upp var fint skottad men lite halt på sina ställen.Väl framme i regnet var där redan ett gäng cachare på plats med pulkor och snowracer laddade att fara ner för backen, det blev väl inte så lyckat med tanke på vädret men jag såg inga sura miner för det.

Vi tog vår tillflykt till cafét Lyckan där vi samlades och tog en varm kopp kaffe för att slippa regnet, där inne var det trångt men alla fick plats ändå, vi pratade caching så klart och bytte erfarenheter.Efter eventet fick jag skjuts hem av en hygglig hebb som ändå bor i krokarna, tack hebb för att jag slapp gå hem i regnet.

Se även Halléns blogg: http://hallensgeocachingaventyr.wordpress.com/2011/01/08/ett-strilande-event-vinterevent-i-osregn/

Nu har jag loggat årets första cache och i morgon har jag en kalender-cache att ta så jag funderar på att åka till Götaälvbron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar