Leta i den här bloggen

onsdag 18 augusti 2010

Utflykt till Landvetter

I dag tog jag, frugan och Tommy 00 en liten ride till Landvetter med Geomopederna, det var fyra cacher som skulle loggas och den första var Vattenfall och är placerad i Gallhålans naturreservat.
Vi kunde ta oss fram med Geomopederna så det bara var 350 meter kvar att gå och det var inga problem för här finns det stigar att kliva på, cachen hittades snabbt och lätt när vi var på rätt nivå.Efter denna tog vi oss ut ur skogen och körde mot Presenten #2, denna cache har vi varit på tidigare men då var den hemma hos ägaren för reparation.
Denna gången hittades cachen snabbt och smidigt.

Nästa cache vi åkte till var Stormossen men cachen låg inte i mossen utan mer uppe på berget, här kunde vi ta oss upp och komma ganska nära för att sedan gå ca 130 meter i ett kalhygge.


Utsikten över StormossenTommy 00 med Stormossens cache i handen.

Efter denna cache åkte vi ner till Landvetters ica och inhandlade dagens middag samt lite fika, efter detta tog vi Geomopederna till cachen Kärleksberget och här kunde vi komma riktigt nära med mopparna endast 11 meter kvar till cachen.


Fin utsikt från KärleksbergetCachen var inga problem att finna och vi kunde logga för att åka vidare hemåt.
På vägen hem bestämde vi att vi skulle åka och logga mysteryn Kommissarien #1 Gunvald som vi klurade ut i går kväll och denna cache var inte svår att finna.
Jag har fått hem en ny kompis och vill gärna ut och prova denna så nu sitter jag och väntar på att det skall publiceras någon ny cache....

1 kommentar:

  1. trevligt... har du fått hem en ny GPS??? du verkar har ont om dem....bara 20 st. hehe...

    SvaraRadera