Leta i den här bloggen

måndag 24 maj 2010

Norrköping, Linköping

Då var man hemkommen efter en tur upp till Norrköping, MPLL hade ett ärende upp och då passade det bra med lite caching också.
Detta blev en två dagars tur och vi startade lördag morgon med att ta oss uppåt och första stoppet blev Gränna, där loggades det 2 cacher samt en webcam-cache.

Sedan bar det iväg vidare mot Norrköping och vid ett tiden var vi uppe med släpvagn och självklart Geomopederna.
Hela lördagen körde vi en ride genom Norrköping och Kolmården
och det blev ingen såva fören vid tre tiden efter 66 loggade cacher.
Här nedan lite kort från lördagens tur.Söndag morgon åkte vi ner till Linköping för att rensa upp bland de traditionella cacherna och vi hittade väl alla utan två som vi sökte efter
varav en mugglad.
Nedan lite kort från Linköping.


Här ett klipp från slusstrappan: http://www.youtube.com/watch?v=1yvpHzuIYEQVid 18 tiden avblåste vi sökandet i Linköping och tog oss hemåt mot Göteborg, Linköping var en helt klart godkänd stad att cacha i och vi träffade på andra cachare som var glada och ville rekomendera andra cacher att leta efter, alltid trevligt att träffa andra med samma intresse.
På vägen ner mot Göteborg loggades det några rastplatser.
Denna resa var lyckad och det blev 118 loggade cacher sammanlagt och det är ingen ide att återvända till dessa städer fören om några år då det dykt upp tillräkligt med burkar att logga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar