Leta i den här bloggen

lördag 15 maj 2010

En tur med MPLL

I går kväll åkte jag och MPLL på en tur ner till Åsa och letade efter en burk som MPLL ej innan hittat men som jag funnit vid ett tidigare skede
vi var här och letade i vintras utan gott resultat då var det en halvmeter snö på stället.
Denna gång fann vi den direkt, vi åkte vidare till Åsa sea-views (#5. Krokvik) som vi också varit vid i vintras men då inte hittade på grund av snö, denna gången gick det bättre och vi kunde logga och ta oss där ifrån.


Åsa sea-views (#5. Krokvik)

Nu åkte vi ner till Stråvalla och cachen Dalen intill som vi var på FTF jakt på tidigare när den släpptes men hade fel koordinater, denna hittades snabbt och smidigt på en plasts som vi letade på då koordinaterna var fel.
Nästa cache på samma väg fast längst in var Sten på sten och dessa koordinater stämmde fast vi hittade inte cachen sist, denna gång gick det bättre och cachen hittades på bra koordinater.

Nu åkte vi ner till Ringhals för att logga Motion, cachen hittades snabbt och vi kunde ta oss vidare till Gloppe Marina och här var det fint med sten och berg.Efter den tog vi oss upp på kullen för att logga Paus och även denna cache var ingen svårighet för oss, nu tog vi oss till Ringhals 5 som MPLL redan loggat men som jag fick chans att logga. Efter den tog vi oss ut till Biskopshagen #1 vid Biskopshagens naturreservat, cachen var väl gjord men inte kunde den lura oss.
Nu tog vi oss till fots ut på bergen till cachen Biskopshagen - Utsikten och här kan jag rekomendera en tur för här är det fint.Cachen hittades snabbt och lätt när vi väl var framme och vi kunde vända håll åt Biskopshagen #2 och när vi väl var framme hittades även denna cache snabbt och lätt.
Nu tog vi oss tillbaka till bilen för att åka till Bua och cachen Bua Beach #7 Bryggebastun som MPLL tidigare inte hittat, jag gillar lite klurigare gömmor och detta var en liten utmaning, cachen hittades efter en liten stunds letande, kul gömma som uppskattas av oss båda.
Detta var dagens sista cache och vi åkte hem för att logga våra fynd på nätet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar