Leta i den här bloggen

måndag 25 januari 2010

Söndags utflykt

I går Söndag åkte jag med MPLL och Karoki till Ullared en sväng och målet var lite shopping och lite mer caching, den första cachen vi stannade vid var Sjön Svarten där gänget rusade ut på sjön, hunden Asta och herr MPLL tog sig en sväng om ute på sjön.Cachen var inte svår att hitta.Vi åkte vidare till Ullared och där loggades Gekås innan vi gick in i det jättelika varuhuset.besöket var inte långt och vi fortsatte att leta burkar och åkte till Why? vilken har en riktigt tråkig historia, cachen hittades i alla fall snabbt och lätt.


MPLL vid Why?


Nästa cache vi stannade vid var Döda Fallet i Yngeredfors och denna letade vi inte ens efter utan hoppade över denna då snön var ett hinder men hit vill jag gärna återvända, det verkar vara ett häftigt ställe.
Nästa cache vi åkte till var Dammen, denna hittades snabbt och lätt.
Nästa cache var bara ett stenkast därifrån och våran fyrbenta vän Asta hade det trevligt i snön, Ätrafors Luftvärnstorn hittades efter en liten stunds sökande.

Asta och MPLL vid Ätrafors LuftvärnstornNedanför Ätrafors Luftvärnstorn

Nästa stopp var vid FJ - Ätrafors Station och denna cache hittades snabbt och lätt och vi fortsatte till AXTORNA HED vilken hade en riktig historia bakom sig.


Skvaltkvarnen i Axtorna stod på tur och denna hittades snabbt och lätt i snön, fint litet hus.

Nästa cache var Nydala kvarn som fortfarande är i bruk, cachen hittades snabbt och vi kunde köra vidare till nästa cache.
Nästa cache blev Älvsered, en snabb drive in för att senar åka vidare till Mjöbäcks Kyrka - Mjöbäcks Church som också var en bra drive in cache.
Vi åkte vidare mot Svenljunga och på vägen stannade vi till vid Stearinljus. där det rusades till den troliga cachebehållaren.
Vi åkte vidare en liten bit till Överlida industri & Hantverksmuseum och här fick vi traska i den djupa snön, cachen hittades snabbt med bra koordinater.

En gammal hederlig telefonkiosk vid Överlida industri & Hantverksmuseum

Vi åkte vidare till Överlida Camping, denna hittades snabbt bakom en skylt med vägen, nästa cache var Fattighus och även denna hittades bakom en skylt med vägen.
Nästa cache på tur var Holsljunga rastplats, en rastplats med fina toaletter och bad sjö inpå.
Vi åkte vidare till Hålväg som hittades snabbt i snön.
Vi åkte vidare till Svenljunga och stannade vid Lindgårde Bil, här har jag varit själv en gång men då hittades inte cachen, denna gång hittade MPLL cachen där jag själv tidigare letat.
Vi åkte vidare mot Örby där jag själv har en cache, bytte loggremsa åkte vidare hemåt, körde in mot Sätila och där loggades Sätila 1: Lygnern view.
Vidare hemåt tog vi en sväng till Välkommen till Härryda (Från Jonsered) och också denna hittades snabbt och lätt.
Det blev en bra tur med 20 loggade cacher och fina ställen fick man se.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar