Leta i den här bloggen

lördag 5 september 2009

Regnig Lördag

I dag beslutade vi oss för att åka till MPLL:s SK60 ute vid Säve depå, det hängde regn i luften runt om men vi klarade oss hela vägen fram, väl framme ser vi att där står en bil placerad vid vägen och jag anar geocachare i markerna då det finns två andra gömmor i närheten som vi redan varit på.
Med en liten promenad på ca 350 meter till nollpunkten via en liten väg kom vi fram och där står zeptho och loggar cachen, vi kliver fram och hälsar och pratar om allt möjligt loggar och tittar in i gångarna där cachen var gömd, denna cache är mycket lik en annan cache vi varit på utanför Borås.
Vi slår följe med vägen och pratar vidare om cachandet, trevligt att träffas zeptho...Vi pratade lite om FAD (Fumble After Dark 2009) och för er som inte har varit på ett innan så kan jag berätta att det är nog alla geocachares höjdpunkt på året och kanske ännu mera detta året då det kommer att bli rekord många deltagare.
Jag själv har bara varit med på förra årets och då tog jag mig till Borås med geomopeden i minus 4 grader tidigt på morgonen jag frös om händerna och kroppen att jag höll på att dö... kändes så då i alla fall, väl framme cachade jag runt i stan och sedan var det dags att gå på teknik-eventet efter det bar det iväg att cacha runt lite till tills att FAD skulle börja vid 18 tiden för att sedan springa runt i skogen i fem timmar i kylan i pannlampornas sken.
Klockan 23 skulle vi åter träffas och då blev det korv med bröd, prisutdelning mm sedan vid halv ett tiden var det dags att ta geomopeden hem till Göteborg igen.
Detta lilla äventyr kommer jag aldrig glömma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar