Leta i den här bloggen

lördag 20 augusti 2011

Lite blandad caching

Såg att det publicerades en cache under the bridge vid Säveån där vi tidigare varit FTF på en cache.Vi började att packa det vi behövde för att ge oss av till denna och försöka oss på ytterliggare en FTF under samma bro, började att rigga för att komma åt cachen då ytterliggare 2 cachare dök upp och det visade sig vara Eaglewood och Andreasma som var ute efter samma mål.
Vi kom överens att hjälpas åt med att komma åt cachen å jag fick börja med ett försök som inte slutade så bra då jag fick mjölksyra i armarna och yrsel bestämma jag med för att bryta men får gratulera dom andra till FTFen och tack för hjälpen.
I Onsdags bar det iväg mot Halmstad med frugan och delar av MPLL för en heldag med caching.
Vi mötte upp Danne100 för att logga en mystery tillsammans, medans vi gubbar gav oss på mysteryn så tog fruarna ett försök på en letterbox i närheten.

Några loggade cacher under resan.

Vi tog oss till Haverdals naturreservat för en promenad tillsammans för att logga lite kluriga burkar.

Denna dagen slutade med 38 st loggade cacher i det fina vädret medans det regnade hemma i Göteborg.


I Torsdags bestämde vi med MPLL att ge oss på Hallèns cacher ovanför Skår vi mötte upp Herr MPLL jag och frugan och gav oss iväg uppför berget.
Cacherna hittades utan större problem och en trevlig tur i skogen med lite kantareller som jag och frugan kunde njuta av till middagen.

Senare på kvällen bar det iväg till Slottskogen och Azaleadalen för att gå på event vi kom lite tidigare än väntat och satte oss på ett trä för att vänta in andra cachare under tiden fick vi en pratstund med j-annie och Haider.
När det startade fick vi träffa andra likasinnade runt om i stan alltid lika trevlig att träffas,tack arrangören för eventet.
Efteråt bar det iväg till Kulturkalaset med frugan och halva MPLL för lite mat dryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar