Leta i den här bloggen

söndag 19 juni 2011

Framtid i Fristad event

Igår var det  Framtid i Fristad event och jag var givetvis med med Geomopeden, jag åkte hemifrån vid 07 tiden och tog mig upp mot Alingsås, svängde in vid Hemsjö och åkte mot Edsås där var det en riktigt fin utsikt över sjön Stor Färgen.
Färden gick vidare till 180:an mot Hedared och på vägen kunde Sven's såg loggas, skönt att sträcka på benen lite.Det blev ytterligare bensträckare vid 3 Generations och Hällereds Qvarn, jag åkte vidare till Sandhult och svängde mot Bredared.


I Bredared kunde Bredareds kyrka loggas och här hade jag tid över innan eventet skulle börja så jag åkte lite norr över för att logga  Heinz Buchholz/ Unos djur, Bäckes upplag och Veksjötorpet sedan vände jag tillbaka mot Fristad och  Framtid i Fristad event.
Berrasnobben och Togran tog emot oss med loggbok och en lott för senare dragning, jag var sugen på kaffe efter turen så jag slog mig ner vid ett bord för att få mig en kopp.
Folk droppade in helatiden, kända som okända. Geocaching butiken Geocachen var på plats och jag inhandlade en ny TB-dekal samt ett Geocaching klistermärke till den nya Geomopeden.


Det skulle publiceras 24 nya cacher kl 10.00 och jag MPLL och Ragge1 slog följe på en liten FTF-jakt, vi lyckades ta tre stycken FTF:er innan det var försent vilket innebär tre st Geocoin till oss.
Vi tog oss en promenad vid Vänga mosse vilket var riktigt skönt i fin natur.
Vi loggade samtliga cacher på rundan och sedan bar det iväg mot eventet för att äta lite, vi drog senare iväg ut igen för att logga flera andra cacher och det gick riktigt fint.

Vid 14:30 tiden återvände vi till eventet för utlottning av priser och avslut på dagen, jag vann ytterligare två stycken Fristads coin som kommer att vandra runt om i Världen.

Ett stort Tack till Togram och Berrasnobben för detta lyckade event, det var riktigt kul att träffa andra cachare och prata lite,
Tyvärr glömde jag ta kort från eventet vilket jag ångrar djupt.

När eventet var slut lastades Geomopeden in i MPLL:s skåpbil för hemfärd mot Göteborg, skulle igentligen köra hem men vädret var inte så bra för detta, tackar för detta...

Summa av dagens burkletande: 33 loggade burkar samt ett event vilket inte är dåligt, hade räknat med ett tjugotal.

2 kommentarer:

  1. Tack för att ni kom på mitt event.

    SvaraRadera
  2. Tack Bert, det var riktigt lyckat med allt.
    Det blir svårt för dig att bräcka detta.

    SvaraRadera