Leta i den här bloggen

lördag 2 april 2011

Ängelholm, Tyringe

I Torsdags åkte jag och MPLL ner till Ängelholm för att cacha lite och denna dag slutade med 40 loggade cacher för min del, MPLL loggade något mindre då han varit där tidigare. Det blev en regnig dag men trotts det gick det bra med uppehåll i mellanåt.  


Vi sov över i MPLL´s stuga på Hallandsåsen och på Fredag morgon gick vi upp tidigt för att ta oss till Tyringe eller (electraland) som det heter på "cachingspråk", det regnade bra mycket och vi var lite oroliga att dagen skulle bli väldigt blöt men väl framme var det uppehåll och vi lastade av Geomopederna och gav oss iväg på en heldag i den täta cachingstaden, det kom lite duggregn då och då men det var inget av alvarligt slag.
Det hade tydligen dragit över någon storm för en tid sedan och här är lite bildbevis.
Det loggades cacher både högt och lågt och denna dagen blev riktigt fin med sol på eftermiddagen.Denna dagen slutade med ca 110 cacher loggade och lite trötta lastade vi in Geomopederna i bilen för att ta oss hemåt.

Tack electra66 för alla fina gömmor i och runt Tyringe.

1 kommentar:

  1. Platserna känner man igen efter förra årets Skåneträff, men då var det lite varmare än vad det verkar ha varit under eran tur!

    SvaraRadera