Leta i den här bloggen

fredag 12 februari 2010

Kvällstur

Idag på eftermiddan kände jag mig rastlös och tänkte att nu sticker jag ut med geomopeden till Delsjön och försöker mig på haider1s Fantomenserie, jag har även en stickers från haider1 på geomopeden som jag bytt till mig i någon annan cache, se bild.Jag tog mig upp till Delsjön och den första cachen FANTOMEN-GROTTAN # 1 denna fick jag leta efter en stund då spåren i snön lurade mig en aning men sedan hittades den lätt.

Därifrån gick jag förbi geomopeden och ner till SINGH-PIRATERNAS SKATTGÖMMA # 4 genade över isen vid viken, väl framme hittades cachen snabbt, utmed denna bergsida har jag fiskat en gång i tiden.Efter denna cache tog jag mig vidare tillbaka till moppen för att åka ner till sjölyckan, där parkerade jag och gick mot skogen till DJUNGELPATRULLENS HQ # 5 det blev lite fel väg där och helt plötsligt så var jag inne i en fårhage så jag fick ta mig därifrån och gå runt och tillslut hittades cachen.
Nästa cache på tur var GURANS BANGA GÖMMA # 2 och denna var busenkel att hitta då spåren ledde mig fram, snabbt tillbaka och ner till GAMLE MOZ KVARNDAMMS SKRÖNA # 3 också denna hittades snabbt och lätt.
Det blev en härlig tur med fem hittade cacher, det blir ju inte så mycket caching nu på grund av snön men på Söndag blir det antagligen lite ö-caching mer om det kommer senare.

3 kommentarer:

  1. Gillar din stickers på geopeden! och den rikligt fotodokumenterade fantomenstigen :-)

    det kommer mera !

    //haider1

    SvaraRadera
  2. Japp håller med, grym sticker. Den ska jag nog köra på bilen! Åkte förbi delsjön förra veckan, men ingen tid till jakt. Det får bli en annan gång. Känner mycket väl till området... oj oj vad många varv det blivit...

    SvaraRadera