Leta i den här bloggen

söndag 3 januari 2010

Första cache dagen för i år

I går vaknade jag upp lite snorig och trasslig i halsen men vad gjorde det när jag blev övertalad att åka med en tur till Ullared och Falkenberg med MPLL.

På väg ner stannade vi till vid
Gödestad Kyrka som MPLL redan loggat men som jag fick en chans på, cachen hittades fort och vi kunde fortsätta mot Ullared.

Väl framme släpptes M, P och ena L ut vid varuhuset Gekås och jag och Herr MPLL tog oss en tur med TB-bilen, först ut var
Gekås parkering vilken hittades snabbt.


Vy från Gekås parkering

Efter den åkte vi mot Falkenberg och på vägen stannade vi till vid FJ - Köinge Station som MPLL redan loggat men som jag fick chans att logga, vi körde vidare mot Trustorps kvarn vilken hittades snabbt och lätt och vi fortsatte mot Cortina en av Sveriges få dansbanor där även Hårdrocksgruppen AC/DC har spelat en gång i tiden, cachen hittades snabbt och lätt och vi körde vidare mot nästa cache, Falkenbergs Nya Tågstation. (Falken #1) och denna hittades snabbt och lätt med hjälp av ett verktyg som vi har haft med oss vid tidigare turer.

Nästa cache på tur var
Sjön och Stomma kulle vilken hittades lätt vid en liten sjö.


Kyrkan nära Sjön och Stomma kulle

Nu åkte vi in i Falkenberg och först ut var Stålboms konditori , denna hittades efter en liten stund och vi kunde ta oss ner till Tullbron och även denna hittades snabbt och lätt.


Tullbron


Grand Hotel i Falkenberg taget från Tullbron
De övriga cacher som hittades denna dag var:

Gamla Stan

GATE 5

Falkenbergs Idrottsplats

Gustaf Adam Ehrengranat

Falkenberg Skatepark

Vallarnas friluftsteater

Ihåligt träd

Garvareforsen

Shopping!

Shop till u drop


Kort från Ihåligt träd

Det blev 19 loggade cacher denna söndag och samtidigt de första för i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar