Leta i den här bloggen

söndag 13 december 2009

Söndagstur med MPLL

Idag steg jag upp tidigt och åt lussebulle med kaffe... mums
Efter detta tog jag mig till MPLL på Hisingen och på vägen dit tog jag mig till Church of Hell-Ass (or Agia Triada) vilken hittades snabbt och lätt, det var tänkt att jag skulle ta geomopeden runt i dag men MPLL tyckte inte det var en bra idé så vi tog bilen denna hala dag
Tillsammans åkte vi först till Saltholmen för att hitta Hållplats Saltholmen som hittades snabbt ute på den hala bryggan.


Efter den gick vi bort till Summertime Blues där jag halkade till och landade på sidan på de hala klipporna, cachen hittades en meter från där jag föll.
Nu åkte vi mot Tynnered och Karneol, denna geocache var placerad under ett vikbart brunnslock och när vi öppnat så visade det sig att cachen rammlat ner och det gjorde ju inget då riktiga cachare har med sig verktyg till sådant.
Efter denna åkte vi till Tynnereds Lågpris och även denna cache hittades snabbt och lätt.
Nu bar det iväg till den nya serien i Järnbrott och den första cachen i serien var Järnbrott #1 - Uppvärmning och den hittades snabbt och det kan man kalla för uppvärmning för nästa cache var ingen barnlek... Järnbrott #3 - Käppen, vid cachen mötte vi Hallén som letade för fullt, vi letade vidare ett tag tills MPLL tillslut hittade cachen som var väl gömd, kul att träffas igen Hallén!
Nästa cache blev Järnbrott #4 - Kommandobryggorna och denna hittades snabbt.Nu var det dags att åka vidare ner till Järnbrott #2 - Tratten och på väg ner till denna mötte vi stealth767 och fick oss en pratstund alltid Trevligt.... väl vid cachen så hittades också denna snabbt och lätt.
De övriga cacherna i serien Järnbrott #6 - Villaområdet, Järnbrott #5 - Gnistgatan, Järnbrott #7 - Kolonilotterna och Järnbrott #8 - Radiotorget hittades alla snabbt och smidigt trotts den hala marken.


Hittade en trädsvamp som byggt sig stor runt en gren

Nu var det bara finalen kvar på denna serie och den hittades snabbt med bra koordinater, jag vill tacka iller för en mycket bra planerad serie i min gamla stadsdel som jag är född i.

Dagen fortsatte i samma spår som tidigare, vi drog mot Högsbo industriområde för att finna Breweries #03 - Pripps och denna loggades snabbt och vi for vidare mot http://www.raddakviberg.se/ för att kolla läget lite, efter detta besök åkte vi till Arkitekturvandring i Utby #9 Final som jag redan loggat men som MPLL skulle logga.
Nu åkte vi över till Hisingen för att finna de nya cacher som tillkommit och den första vi åkte till var My fathers place i Kärra, denna hittades lätt och vi tog oss till Gerrebacka för att ta Stenåldersgravplats och 4H-gård, dessa hittades snabbt och vi tog oss till Kärra View som MPLL varit på tidigare men ej funnit den, denna gång hittades den snabbt.Den sista cachen för i dag blev den åter följda Hisingens Adventskalender #3 - Blåstaden med den tredje ledtråden till julafton.

Det blev 19 cacher denna dag och nu är helgen över och jag skall börja planera min nya Mystery-cache.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar