Leta i den här bloggen

lördag 24 oktober 2009

Lördagstur

Igår blev det en tur runt på Hisingen med frugan och först ut var Brunnshuset i Brunnsbo, på plats stod Hallèn och loggade och vi fick oss en pratstund, MPLL kom en stund senare och vi åkte vidare till Backaplan och denna hittades snabbt och lätt.
Till nästa cache Nu kan det bara gå utför.... uppe på nordstans parkeringsdäck körde vi geomopederna så långt det gick och sedan tog trapporna de två sista våningarna, cachen hittades snabbt och på väg ner för trapporna mötte vi en väktare, väl vid mopederna skulle vi ta oss ner och körde vid sidan om bommen och i just det ögonblicket kom väktaren springande men vi visste inte vad han ville för vi körde järnet ner för spiralbacken.

Nordstan från ovan

Efter dessa tre cacher åkte vi till Kommersens marknad och där fick vi ett ryck att vi skulle ta lite fler cacher denna tråkiga mulna dag så vi beslutade oss för att ta oss till Borås med MPLL som chaufför och sagt och gjort vid 12:30 var vi på väg mot Borås och det hittades en del cacher.MPLL uppe i Target


Borås Ubuntu CacheMölarps kvarnSammanlagt denna dag blev det 30 cacher, lite tråkigt väder men vad gör man inte för lite caching.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar