Leta i den här bloggen

lördag 1 augusti 2009

Lördags caching

I dag vaknade vi tidigt och hade ett par nya kyrkocacher att ta oss ann som ploppat upp på vår karta, första cachen att besökas var GKV #11 - Örgryte nya kyrka och väl framme hittades denna snabbt och lätt.
Härifrån rullade vi ner till nästa
GKV #12 - Örgryte gamla kyrka som oxå den hittades snabbt och lätt, efter dessa åkte vi vidare till GKV #15 - Buråskyrkan som loggades omgående och tilläggas skall att dessa cacher i serien (Göteborgs kyrkovandring) är väldigt lätta cacher att hitta och rekomenderas till barnfamiljer mm.
Nästa cache att hittas var
GKV #16 - Kungsladugårds kyrka som också den hittades snabbt och lätt för att sedan åka över till Hisingen och GKV #20 - Länsmansgårdens kyrka som loggades ca 08:50.
Det var 5 snabba cacher och dagen har precis börjat och kl 10 skulle vi på loppmarknad på Heden.
Väl hemma ser vi att det publicerats en ny serie (Arkitekturvandring i Utby) på 8 cacher och en final-cache som man inte ville missa och det gjorde vi inte för gps:en laddades och vi drog iväg på detta snarast och de cacher som hittades var:

Arkitekturvandring i Utby #1 Villa Athena
Arkitekturvandring i Utby #2 Arvid Bjerkes villor
Arkitekturvandring i Utby #4 Myrornas barnhem
Arkitekturvandring i Utby #5 Utbynässkolan
Arkitekturvandring i Utby #6 Utby egnahem
Arkitekturvandring i Utby #7 Mormontemplet
Arkitekturvandring i Utby #8 Tvättstugan
Arkitekturvandring i Utby #3 Utby kyrka
Arkitekturvandring i Utby #9 Final

En rolig serie där vi också mötte TMR68 vid final cachen, efter dessa cacher är vi nu uppe i 1400 cacher och fler kommer det bli denna semester då jag har planerat resor till Borås, Lilla Edet och Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar