Leta i den här bloggen

söndag 23 augusti 2009

Lite strul

I går så åkte jag och frugan till MM # 4 Krut-(burken) väl där ser vi att där står redan någon, det visar sig att det var herr MPLL som precis hade anlänt vi fick en trevlig pratstund och cachen hittades snabbt och smidigt på den första plats jag letade på. Vi pratade vidare och bestämde oss för att mötas upp vid The Abandoned Aga Place som vi vid ett tidigare tillfälle tittat på men ej har varit framme vid då det är ett inhängnat område som är bevakat.
Väl framme hittar vi ett hål under ett staket där vi tar oss in på området och går mot nollpunkten, väl inne söker vi runt i den gamla fabrikslokalen med krossat glas och duv spillning överallt, ledtråden visade sig stämma på flera ställen men tillslut hittades cachen och vi kunde pusta ut, tur att man hade en liten ledtråd för att hitta en liten nano-cache i ett stort hus är ju helt hopplöst annars.


På väg ut från byggnaden ser frugan att där står en väktare vid sin bil och håller på att öppna en grind till området, vi går skyndsamt där ifrån och lägger benen på ryggen när han ej är i synhåll runt hus knuten, väl vid staketet där vi kom in kröp vi under snabbt och smidigt flåsande då kommer vakten körande till oss och undrar vad vi gjorde där inne och påpekade att det är tydliga skyltar som visar tillträde förbjuden, vi förklarade att vi var på skatt jakt med gps och det köpte han då vi såg väl inte ut som några ligister eller inbrottstjuvar.
Efter denna cache skildes vi åt och jag och frugan tog oss till
Biskopsgården Beauty #4 av just MPLL som inte gav oss någon ledtråd av värde, vi letade en bra stund utan resultat och fick åka där ifrån utan logg.
 
Det är lite knepiga regler inom geocaching då man inte får gömma cacher i kyrkomurar eller rösen men det går bra att placera ut cacher på inhängnat område där det är förbjudet att ta sig in, men cachen måste ju hittas och då får man göra sådant i bland.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar