Leta i den här bloggen

måndag 21 december 2009

Liten tur på hemmaplan

I går blev jag upphämtad av L och M i MPLL, vi skulle ta en tur runt stan.
Vi började med att åka mot Mölnlycke och det första stoppet blev Higher Grounds där cachen var placerad uppe på ett berg,denne hittades snabbt och lätt och vi kunde fortsätta mot nästa cache som var The Wood Anemones även denna hittades snabbt och lätt då vi kunde parkera bilen utmed vägen, efter den åkte vi till Utsikt över Rådasjön vilket det var.


Efter den åkte vi till Findlake Forest som även den hittades snabbt och lätt, Tjuvfiske stod på tur och det blev det inte bara efter cacher, cachen hittades snabbt och lätt och vi tog en paus med kaffe och macka.
Efter den lilla pausen åkte vi vidare mot White Water i Mölndal, det togs några kort, denna har jag tagit förut och jag har även läst i loggarna att det går att använda dörren men den var låst så MPLL får logga denna en annan dag.
Efter detta besöket åkte vi ner till stan och Breweries #02 - Lyckholms, denna cache var inte svår att hitta då avtrycken i snön avslöjade allt.
Efter denna turen tog vi en ride över till Hisingen för att logga några burkar som jag inte hunnit med Eriksberg Shopping, Den flygande köörven, Hisingens Adventskalender #4 - Volvo Torslanda, In memory of Torslanda Hög.


In memory of Torslanda Hög se vad som kan hända om man råkar leka med elden.
Lite senare på eftermiddan blev det en liten sväng till Kungälv för att logga
Fontinvallen och Cannonary at Fountin och även dessa hittades snabbt och lätt utan problem.
Nu är vi uppe i 2499 cacher och det blir väl några till detta året förmodar jag.
Jag vill passa på att önska alla läsare av bloggen en riktigt god jul och ni som inte håller på med geocaching börja med det, det finns cacher över hela landet som passar alla åldrar och handikapp, läs mer om geocaching på:

1 kommentar:

  1. GC= God Cachejul till dig också... alltid lika roligt att följa dina strapatser som motiverar till egna utsvävningar i "ur och skur"

    SvaraRadera