Leta i den här bloggen

tisdag 1 mars 2016

Skottdagen 2016

Igår var det skottdagen 2016 och detta skulle firas runt om i landet med en massa geocachingevent.
Jag hade planerat in två stycken event denna dag men det blev bara ett då det var för kallt att köra med Geomopeden.
Klockan 12:30 var det dags att mötas upp på Avenyn i Göteborg Skottdagen 2016 i Göteborg, och folk strömmade till platsen för att få signera loggboken och prata geocaching.
Många kända ansikten från förr och väldigt många nya som säkert har hållit  på ett par år, sammanlagt blev vi 81 stycken enligt loggarna.


Jag lämnade eventet tidigt och hade stora planer för dagen med ytterligare ett skottdagsevent i Hindås med start klockan 18 samt ett stort antal lösta mystar att logga i området.

Jag tog mig ur stan och körde gamla Boråsvägen upp till Mölnlycke där första stoppet för en traditionell cache var Kraftfullt 4 denna hittades mycket snabbt och kunde signas i ett dyblött loggpapper.
Nästa stopp inte så långt där ifrån Tjipp tjillevippen nu åker mer till tippen! en riktig drive in med Geomopeden.


Nu bar det iväg ner till Landvettersjön och cachen Landvettersjön med samma namn och även denna hittades snabbt och smidigt.


Nästa cache var ^#Snails#^
  och här blev det tvärstopp i sökandet, denna hittades inte och sedan började jag frysa och kände att dagens planer inte kommer att hålla.Besviken tog jag mig hemåt fast med ett leende ändå då jag äntligen har tagit mig ut för att syssla med det jag tycker är roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar