Leta i den här bloggen

måndag 29 november 2010

Hemma igen

Då är man hemkommen från ett snöigt Danmark och Hilleröd, jag Ingabo och Violatri åkte från Göteborg
på Fredag förmiddag för att ta oss ner till Helsingborg för att åka färjan över till Helsingör och vidare mot Hilleröd.
Vi började med att ta en långpromenad i skogen för att logga en del (Statcacher) och detta tills vi var tvungna att ta oss till vandrarhemmet för att checka in.

På kvällen tog vi oss ut igen för att plocka en del power trail-cacher


Över natten hade det snöat en hel del och vi var beredda på det värsta att behöva gräva fram cacherna vilket vi fick göra ett antal
gånger.
Vandrarhemmet

Verktyg att ta T5:or hade vi med oss vilket var tur, denna cache kunde loggas efter ett tag då det kom en hel del mugglar bilar körande från ingenstans.
Det var lättare att logga T5:or än vanliga cacher med marken för dessa såg man var de var placerade utan att behöva grävas fram.Det snöade hela Lördagen men det stoppade inte tre rutinerade cachare med starka viljor.

Vi fick kliva i stora snödrivor om och om igen och in i en varm bil vilket gav blöta fötter efter ett tag, jag var nog den som fick lida mest av detta av någon anledning.
Violatri står och loggar en skylt-cache i vägrenen
Ingabo kommer ut från en snötäckt skog efter ett lyckat fynd.

Det var en riktig utmaning att göra denna resa då vädret inte var med oss som vi önskat, vi lyckades logga 224 cacher sammanlagt vilket vi tycker är riktigt bra med tanke på förutsättningarna.

Jag vill passa på att tacka Ingabo och Violatri för en helt klart lyckad helg, detta gjorde vi bra trotts skoskav och iskalla blöta fötter.

1 kommentar:

  1. Platserna förefaller bekanta... Men jag är glad att det inte var snö när vi gjorde vår Hilleröds räd! Kul att läsa om ert äventyr!

    SvaraRadera