Leta i den här bloggen

lördag 12 december 2009

Lördags tur med MPLL

I dag blev det en tur till Skene, Kinna med MPLL och den första cachen vi åkte till var Old Mill Katrinefors där var en fin bebodd ö med en liten bro till.



Här fick vi följa rännan mot nollpunkten






Och väl nere vid nollan fick vi leta ett bra tag utan att lyckas hitta den lilla rackarns till låda.



Vi fick avbryta sökandet för att ta oss vidare mot Hyssna och dess kyrkor nämligen
GKV #34 - Hyssna gamla kyrka och GKV #33 - Hyssna kyrka - Tribut till Mormor dessa hittades snabbt och lätt och vi åkte vidare mot Skene, väl där var det dags att hitta The Gathering. (TB -, and Coinhotel) som också hittades lätt och vi åkte till nästa Love in tree på berget ovanför Lidel vilken var gömd så att den lätt kommer gå sönder... (vilken glasskartong klarar av 110 kilo Explorist).

Nästa cache var Mystery? vilken hittades efter en liten stund och efter denna åkte vi över till Kinna och väl där hittades Skylten som MPLL redan hittat men som jag loggade, Arvids kiosk, Häljadalen, Section 2 (1996), Section 1 (1988), Skatter i Sjuhärad # 003 Hål vid golfbana, Saembr Nr:1,



Section 2 (1996)




Efter dessa åkte vi vidare mot Fritsla och försökte oss på
Skatter i Sjuhärad # 011 Historisk hetta nr 2 och Skatter i Sjuhärad # 009 Historisk hetta nr 1 som hittades snabbt och lätt.

Nu var det dags att åka hemåt och på vägen hem åkte vi förbi Seglora gamla kyrkas ursprungsplats, vilken hittades snabbt och lätt och i och med detta så bytte vi plats på denna rackare så den kom lite utanför kyrkans område.


15 cacher blev det denna dag och i morgon skall jag ta mig till Järnbrott och leta burkar för där har har släppts en ny liten serie med 8 cacher + en finalcache

Efter dessa tänkte jag åka vidare mot Saltholmen mm.

2 kommentarer:

  1. Det är fler som tänker sig mot Järnbrot och Saltholmen under söndagen.....

    SvaraRadera
  2. Hehe...jag får ta mig till Hisingen också det är ett flertal till där.

    SvaraRadera