Leta i den här bloggen

torsdag 15 april 2010

Innan jobbet caching

Igår bestämmde jag och MPLL att vi skulle ta en sväng med Geomopederna innan jobbet, vi började med att träffas vid cachen Kvillebäcken som hittades snabbt och lätt.
Sedan tog vi oss vidare till nästa nya Backa-cache Fornborgen i Backa
och även denna fann vi snabbt och tog oss till Värdens Park som också den hittades.
Nu tog vi oss vidare till Kållered och Kållereds Samarbete som MPLL redan hittat men som jag fick chans att logga, efter den åkte vi vidare till Arga Trädet


Arga Trädet

Cachen hittades snabbt och lätt och vi körde vidare till Dvärghuset och här har det legat en annan cache tidigare och även denna gång hittades cachen snabbt och lätt.
Vi tog oss vidare till Lindome och Lindomefallet och här var cachen inhängnad av avspärrningsband då de fällde träd på platsen men MPLL tog sig fram till cachen lätt och vi kunde fortsätta våran resa.
Hpl Snuskig nattaxa i väster var nästa cache likt en bomb-cache snabbt loggad och sedan vidare till nästa som var 245/2 ute i Hällesåker, även denna cache plockades fram snabbt.


MPLL och 245/2

Vi tog oss vidare tll Inseros och cachen Darkest secret och här har jag letat med frugan tidigare och då hittades den inte, nu hade koordinaterna ändrats fast inte till det bättre men cachen hittades efter en stunds letande ca 9 meter från nollpunkten.
Vi åkte vidare till Cykelflytväst på Västra Ingsjön och här blev det en snabblogg vid den fina badsjön, vi åkte vidare till Big birds belly bakom Landvetters flygplats och här var det glest mellan flygplanen, det kom inga eller startade inga för det är stop i trafiken på grund av vulkan utbrått på Island då askan sprider sig med vinden.
Cachen hittades snabbt och lätt tack vare en fin väg vi kunde köra på, nu tog vi oss till Hasslerås, en gammal kvarn.Cachen hittades snabbt och vi tog oss vidare samma väg ner mot
Take a Swim #3 och denna cachen var lurig men hittades efter en stunds letande på bra koordinater.
Nu tog vi oss till Landvetter Park, Badplatsen och här fick vi traska ut i vildmarken utan stigar ca 240 meter från mopparna, cachen hittades snabbt när vi väl var på plats.


Landvetter Park, Badplatsen

Nu åkte vi till dagens sista cache innan jobbet, Expedition Lilla Niagara och väl framme vid nollpunkten var cachen borta, jag har mailat ägaren så vi får väl se om vi får en fotologg på denna cache.

Summa av dagen: 15 loggade cacher inte dåligt innan jobbet.


Expedition Lilla Niagara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar