Leta i den här bloggen

tisdag 24 april 2012

Fristad event 2012

I Lödags blev jag upplockad hemma av MPLL, Ragge1 och Team Aggie (Dennand), vi skulle åka på event i Fristad som blivit en tradition. På vägen dit blev det ca 25 loggade burkar i serien Road to or from Bredared med sällskap av familjen Utmarkstroll i två bilar, mycket trevligt.
Väl framme vid eventet blev det kaffe för min del samt prata med andra trevliga cachare, jag slog följe med birtis och Zcriptar för att lyssna på föredraget om Geocaching som hölls av B1n4ry och Gavia vilket var riktigt spännande, nu vet man hur Geocaching fungerar:)Det loggades även cacher under eventets gång.


Det var sedan prisutdelning och jag vann fem nya Pet-rör att gömma...

Efter detta var det dags att släppa koordinaterna till de cacher som Berrasnobben och Togram placerat ut i omgivningarna, vi väntade på en Gpx-fil på ett usb-minne över alla cacher och tillslut fick vi tag på ett och laddade in detta på medhavd dator för att sedan föra över till våra gps:er, detta tog tid och när det är FTF jakt så är det bråttom.

Väl framme vid vårat mål där det fanns 13 stycken cacher sammlade med en promenad slinga så var det ingen risk för någon FTF då dessa redan var loggade,Vi blev ett gäng på 8 cachare som tillsammans letade och vi bestämmde att ta det lugnt och dessa loggades efter någon timma.

Efter detta så splittrade vi oss och vi i våran bil tog oss vidare för att logga lite cacher på vägen hem vilket resulterade i ytterligare ett antal cacher.

Vill passa på att tacka Berrasnobben och Togram för ytterligare ett mycket lyckat event, detta var också deltagar rekord med 111 st deltagare samt anhöriga för detta event.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar